dijous, 1 de juliol del 2010

RESPOSTES A LES RESPOSTES DEL NOSTRE ALCALDE

Primer que tot felicitar-me perquè encara que segurament poca, hi ha gent que llegeix i fa comentaris en aquest bloc de quan en quan. Amics, seguidors, gent que ens vota o no, que pensen com nosaltres i que pensen diferent. No és així senyor Paladella?? Perquè vostè ens ha llegit (i no sé si comentat...), i ens n’alegrem, en serio!

Segon: posar el seu enllaç, http://joaquimpaladellablog.blogspot.com/, perquè vegi que no som rencorosos, i tingui més audiència. Encara que aprofitar una web municipal per a fer política del seu partit i en contra nostra i donar-nos lliçons, no sé si em sembla molt ètic, però a vostè li és igual no?.

Tercer: La seva fixació per CIU és increïble. La veritat no sé perquè li molestem tant. Govern espanyol socialista, Generalitat socialista, 8 regidors a 3. Fan el que volen, com volen i quan volen. I encara li molesta que preguntem alguna cosa o que no estem d'acord en algun tema. La veritat no ho entenc. I sí, he dit fixació perquè en el seu últim article al bloc nomès anomena les sigles CIU 19 vegades. (Si... m’he entretingut a contar-les).

Quart. El felicito! Sí... el felicito!! És un bon polític! Ha après ha expresar-se bé i com els polítics repeteix les coses 5 cops. I segurament és molt més bon polític que nosaltres, no ho dubtem, no ho dubto. Però potser tambè s’ha de tenir en compte que vostè hi està vivint d’això, i no pas mal pagat ehhh! 70.000 eurets del parlament i 5000 en dietes de l’ajuntament. No està malament. Jo tinc la meva feina i com la resta dels membres de l’Ajuntament de Batea no cobrem res per la feina que fem a l'Ajuntament.

Cinquè: Des d’aquí vull condenar els insults i les acusacions infundades que es puguin difondre des de l’anonimat d’internet. També vull condenar les afirmacions del nostre alcalde quan ha acusat a aquest grup de ser-ne el responsable. Senyor alcalde, de moment no estem a la Xina, i no imposem censura a la gent que opina als nostres blogs. Si té algun problem al respecte busqui al responsable i quan el trobi faci el que cregui convenient, però això d’anar acusant a tots els que no pensem com vostè em sembla poc encertat, poc democràtic i sobre tot FALS.

Sisè: Responem el que creiem que hem de respondre i quan va dirigit a nosaltres. Si les preguntes van dirigides a vostè no voldrà que li respongui jo no??? O potser sí, ja que és bastant expert en respondre per boca dels altres. A tall d’exemple i hipotèticament, si pregunten si vostè cobra comisions, jo l’únic que podria contestar és que suposo que no, que tot em sembla legal i correcte però jo no sé si davall mà cobra algo. Així que queda prou clar que cadascú ha de contestar el que li pertoca, no??

Setè: és la seva costum pretendre deixar-nos com a ignorants, ineficaços, inoportuns, que no ens preparem, etc, etc... No es preocupi tant per nosaltres home!! Sé que no ho fa de mala fe, ni per deixar-nos malament ehhh!! (encara que ho sembli una mica!)

Vuitè. Vostè ja fa quasi 20 anys que governa a Batea. Evolucioni per favor, que ens retreu coses de quan nosaltres estavem a l’escola!!

Nové: D’aquí afirmo que les finances a Batea estan bastant millor que a molts altres llocs. Però tindré el dret a pensar que es podria fer una cosa, o un altra, o de gastar els diners en una partida o en un altra, no? Segurament fallem en no proposar alguna cosa més, o en no explicar-nos millor, però és que desprès de 4 pressupostos ja hem perdut les ganes de proposar i que no ens escoltin. És el que té tenir nomès 3 regidors davant de 8, i que, sistemàticament, et diguin que no a tot.

Desè. No tots som iguals. Hi ha polítics, polítics demagogs, conspiradors, lladres, gent simple, gent que fa les coses de bona fe i gent que les fa de mala fe, gent que enganya, gent que nomès diu veritats a mitges i gent que diu grans veritats.
Nosaltres, sincerament, fem el que podem i com sabem! Per sort o per desgràcia no som com vostè. Però tranquil, tampoc ho volem ser.

P.D. Ara ja haurà de canviar les seves paraules. A CIU sí contestem.