dilluns, 3 de març del 2014

ADMESA A TRÀMIT LA QUERELLA CRIMINAL DE LA FUNDACIÓ



COMUNICAT DE LA FUNDACIÓ PRIVADA TERRA ALTA SEGLE XXI

La Fundació Privada Terra Alta Segle XXI, comunica que el Jutge d’Instrucció de Gandesa ha admès a tràmit la querella que aquesta Fundació va formular al mes de desembre contra l’Alcalde de Batea Joaquim Paladella Curto, i contra el tècnic Iñaki Capoví Guasch.

                 

A la mateixa Interlocutòria, el Jutge acorda rebre declaració a l’Alcalde i al tècnic en qualitat de querellats, i al també tècnic Enric Roig Montagut i a la Secretària Interventora Olga Pardo Lloría en qualitat de testimonis, així com oficiar a l’Ajuntament de Batea per a que aporti a les actuacions judicials còpia testimoniada de tots els expedients administratius relacionats amb els fets objecte de la querella.



Les declaracions acordades estan fixades per a finals del proper mes d’abril.



La Junta del Patronat de la Fundació, per unanimitat, declara persona non grata a la Fundació a En Enric Montagut com a tècnic de l’Ajuntament de Batea coparticipant dels afers esmentats

 L'espectacle patètic que estem muntant des de l'Ajuntament sembla que no té final. El jutge de Gandesa ha admés a tràmit la querella criminal contra el nostre alcalde i el tècnic Iñaqui Kopoví. L'admissió a tràmit ens fa pensar que el jutge veu la pòssibilitat de delicte en l'actuació de l'Ajuntament contra la Fundació. Només aixó hauria de fer recapacitar si l'actuació del nostre Ajuntament ha estat la correcta en aquest assumpte.

Des de el nostre grup, hi hagi o no delicte, defensem que l'actuació de l'Ajuntament no ha estat la correcta i està moguda pel rencor i no pel bé de Batea.

Mentres tant l'Ajuntament a la seva,... ha multat a la Fundació amb dos sancions de 5.000 i 9.000 Euros. Tot pel bé de Batea???