divendres, 1 d’abril del 2011

ACLARIMENTS DEL DEBAT CANAL 21

Aclariments respecte al debat del canal 21 en que no ens van deixar assistir, perquè van considerar que nomès hi podien anar els caps de llista.
1.- CIU NO ha votat que NO al projecte de la biomassa. El que hem fet és abstenir-nos per dos motius principals:
a) No hi ha un estudi econòmic amb cara i ulls, on puguem comprovar la viabilitat econòmica del projecte.
b) Després dels 6 mesos primers del projecte tot és especulacions i suposicions. Com a oposició estem obligats a exigir un mínim de certesa. Salvats aquests punts no ens oposem al projecte, a l’inrevés diria jo, el que fem és fer-hi aportacions constructives.

2- La relació entre centpercent Batea i CIU és INEXISTENT. Per tant el senyor batlle pot repetit tantes vegades com vulgui les seves teories de conspiracions (“tots van contra mi”, ,”centpercent és una marca blanca creada per CIU” i bla bla bla).
Això és absolutament FALS, i segurament degut a que ell i el seu partit si tenen pactes i aliances per arribar al poder i han fet el que ell diu. Sense faltar a ningú, “cree el ladrón que todos son de su condición”.
També comentar que això de “l’entorn” em sona al senyor Núñez i al Barça, i, a més teories de conspiracions. Al poble tots ens coneixem, molts som família i altres amics. Potser el senyor alcalde no entén que la gent pugui parlar amb normalitat amb els que no pensen com ells, però hi ha gent que sí que ho fa amb total naturalitat.

8 comentaris:

  1. perdoneu una cosa , no comprent que , en la situacio economica que existeis avui a batea , on ja un mun de joves parats i demes gent, que es busqui alternatibes de feina de la mena que sigui, heu de esta d'acort en que si ve aquesta empresa de biomasa o cualsevol altra un "10".

    ResponElimina
  2. Anònim:
    Preten's que donem carta blanca sense més?
    Que ens sumem a aquesta iniciativa fraccionant-nos la informació com ens fan. Confiant sempre amb la paraula de que ja anirà sortint tot com si fos un dogma de fe?
    La nostra obligació com a oposició és donar suport al que és fa bé però també opinar i dir aquelles coses que són millorables.
    El que sembla aquí és que o estàs d'acord amb un 100% amb l'ajuntament o ets un antipble.
    O és que fer aportacions i proposar millores ho trobes malament?

    ResponElimina
  3. CIU té tota la raó.O estàs en ells(partit de la dictadura)o contra ells i contra el poble.El fet de tenir opinions diferents és lícit i bó.La UPTA ha d'aprendre a respectar als que no pensen com ells i no han d'anar contra ells.Batea necessita un canvi!!Una pregunta al grup de CIU,feu lista aquestes eleccions??

    ResponElimina
  4. La previsió i les ganes és que sí. En breu en tindreu més informació.

    ResponElimina
  5. Ep, com va la vida?
    Ara ja són municipals, per sanitat e higiene cal canviar ja el Senyor Alcalde, que sembla que treballa sol i JO, i els regidros, qui són? i què fan? saben parlar?

    ResponElimina
  6. i com aniria el nostre ajuntament si governés CiU?

    CIU=PP

    ResponElimina
  7. La gent que desacredita un projecte nomès per les sigles la veritat és que no té gaire criteri.
    Com aniria o no l'Ajuntament ho tindriem que veure. Nosaltres tenim un equip preparat, amb ganes i que creiem ho faria bé. Això, a part de les sigles, és el que a nivell municipal ha de tenir més importància.
    PP i CIU comparteixen algunes coses i també es diferencien en d'altres, però des d'aquí volem deixar ben clar que per fer un poble gran el millor que s'ha de fer és sumar esforços i no despreciar i descalificar les altres opinions nomès per venir d'on venen o per ser de qui son.

    ResponElimina
  8. Bones nois,

    Ara ho he vist, amb el rebombori i els cracks del 100 X 100 Garnatxa Blanca, resulta que CiU és la marca blanca de 100 X 100 Batea.

    Endavant. Vixca l'ajuntament.

    ResponElimina

PREGUEM RESPECTE EN ELS COMENTARIS