dijous, 12 d’abril del 2012

PLE 29/03/2012 (3ªpart)

9- S’aprova per unanimitat la modificació de les Normes Subsidiàries per incloure l’ús de celler de vi en clau 1. Es tracta de que al casc antic de Batea s’hi pugui fer cellers de vi. S’aprova a pesar de que hi ha un informe desfavorable per part de Cultura.

10- Es designen els següents representats de l’Ajuntament a òrgans col•legiats:
- Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques: Joaquim Paladella.
- Consorci per a la Gestió de Residus Municipals: Francesc A. Brio.

11- S’aprova per unanimitat un conveni de col•laboració amb l’empresa Ekipolis per la recollida dels residus tèxtils i d’oli domèstic usat.

12- S’aprova per unanimitat un conveni de cooperació entre El Consell Comarcal de la Terra Alta i l’Ajuntament de Batea per l’adhesió al Pla d’Assistència i suport en matèria de Protecció Civil.

13- S’aprova per unanimitat una moció en defensa de la proposició de llei “Defensem l’escola en català”.

14- Informació de l’Alcaldia sobre el contracte d’abastament d’aigua potable amb l’empresa CASSA. Es torna a tractar el tema ja parlat en ple de 15/03/12 ja que en aquell Ple no hi havia televisió. Es donen els mateixos arguments.

15- Assumptes d’Alcaldia.
S’agraeix a Pilar Guimerà la cessió d’uns exemplars del Quijote a la Biblioteca Municipal.
S’agraeix a Pedro Rams la cessió per al museu local d’una làpida d’un soldat alemany de la guerra civil.

16- Precs i preguntes.

100% demana que les actes publicades a la web de l’Ajuntament siguin les definitives o que en tot cas s’hi posi que només són un esborrany.

CIU demana explicacions sobre una factura pagada en Junta de Govern Local de 2.496’96 € al restaurant Ca l’Antoni en concepte de pre-Nadal del Casal d’Avis.
L’explicació és que: és el que és, el pre-Nadal dels Avis.
El regidor de CIU pregunta que com pot ser que es pagui això quan els avis que van anar al pre-Nadal van pagar el sopar.
La resposta és que, en tot cas, els avis van pagar aportacions al Casal d’avis i no pel sopar.

CIU fa el prec que en properes contractacions de personal es faci més publicitat per a la gent interessada, ja que en les últimes contractacions fetes per l’Ajuntament, les de la guarderia i recentment en la de vigilant, hi ha hagut poca o nul•la informació per a la gent i no tots han tingut les mateixes possibilitats.
Respecte a la plaça de vigilat, l’Alcalde contesta que, s’ha contractat a la persona en concret perquè aquesta va participar en un procés de selecció fa 2 anys i per tant han cregut oportú assignar aquest lloc de treball per aquests antecedents.
El regidor de CIU reitera el seu prec perquè en properes contractacions de personal es faci d’una forma més transparent per a tot el poble ja que potser hi havia més gent interessada.

1 comentari:

  1. Una pregunta, desprès dels sopar de Nadal els hi van donar la "papeleta" per a les pròximes eleccions. Ai ai ai!!!

    ResponElimina

PREGUEM RESPECTE EN ELS COMENTARIS