dijous, 28 de novembre del 2013

NOU COMUNICAT FUNDACIÓ


Reproduïm el comunicat que ens ha fet arribar la Fundació Terra Alta Segle XXI en respecte a les actuacions que està portant a terme en referència al tancament cautelar del servei de rehabilitació i logopèdia.

LA FUNDACIO TERRA ALTA SEGLE XXI, COMUNICA:

-        Que La Fundació Privada Terra Alta Segle XXI, en data 5 de novembre va formular recurs de reposició contra la decisió de l'Alcalde de Batea d'ordenar el cessament  provisional i immediat de l'activitat de rehabilitació i logopèdia al nostre centre, al que va acompanyar les actes d'inspecció i comprovació de les seves activitats per part dels Departaments de Benestar i Família i de Salut, a les que s'acredita que les activitats estan degudament autoritzades per l'Administració competent i que no existeix cap risc per a les persones en el seu exercici.
-        Al mateix recurs i també amb posterioritat, la Fundació ha presentat diversos informes tècnics que justifiquen tant que les llicències de les que disposa emparen l'activitat clausurada, com la inexistència de risc per a les persones.
-        Malgrat tot, l'Alcalde de Batea ni ha resolt el recurs ni ha justificat de cap manera la demora en dictar la corresponent resolució, donada la especialitat del seu objecte i que la situació actual està afectant als pacients de rehabilitació ambulatòria i logopèdia de Batea i la comarca de la Terra Alta derivats al nostre centre.
-        Que per aquest motiu i com ja es va avançar en un comunicat anterior, la Fundació ha desistit del recurs potestatiu de reposició formulat al propi Ajuntament, i ha acudit al Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona sol.liciant com a mesura cautelar l'aixecament de la ordre de suspensió provisional i immediata de l'activitat acordada per l'Alcalde de Batea.
-        Que al mateix temps i segons el que ens informa el nostre advocat, entenem que l'actuació de l'Alcalde i del Tècnic que ha signat l'informe al que s'afirma la carència de la llicència i l'existència de perill per a les persones, és constitutiva presumptament dels delictes de prevaricació, falsificació documental i nomenament il.legal.
-        Que donada la gravetat dels fets, la Fundació no té només el dret, si no també l'obligació i el deure, d'interposar les accions judicials que corresponguin davant de la comissió presumpta d'aquests delictes.
-        Per això, la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI, interposarà en els propers dies una querella criminal contra l'Alcalde Joaquim Paladella, i contra el treballador Iñaki Copiví, pels presumptes delictes de prevaricació, falsificació documental, i nomenament il.legal dels tècnics de l'Ajuntament Enric Roig i Iñaki Copoví, reservant-se també les accions penals que li corresponguin per les calumnies de l'Alcalde respecte d'aquesta Fundació.

 Batea, 28 de novembre de 2013


Davant d'aquest comunicat no podem dir res més que mostrar el nostre malestar i disconformitat pel desenvolupament de tot plegat.

També manifestar que el grup de CIU demanarà pròximament un Ple Extraordinari per demanar explicacions a l'equip de govern sobre les actuacions de l'Ajuntament respecte a aquest tema i que han tingut com a conseqüència l'afectació d'un servei públic prestat a tota la comarca, amb els conseqüents perjudicis per als usuaris del servei, així com una, mai desitjable, judicialització, que no sabem com pot acabar.

6 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

  2. I ara, ja que ha sigut un asunte personal dell, que es pago ell abogat que els demes no li ham de pagar.

    ResponElimina
  3. Un batlle que va encontra de la gent i els interessos d un poble no mereix ser el seu batlle.CIU ja es hora de demanar la dimissio del sr.Joaquin Paladella Curto

    ResponElimina
  4. Quins collons, com oot dir ara que la Fundació la tancada la generalitat, l'expedient sancionador a de ser per a juaquin i companyia.JUSTICIA.

    ResponElimina
  5. feu un bot de censura, ho no podeu sou minoria....

    ResponElimina

PREGUEM RESPECTE EN ELS COMENTARIS