dilluns, 22 de desembre del 2014

LA MILLOR DEFENSA... UN BON ATAC



Interessants les declaracions de les secretàries...  Cadascú que pensi el que vulgui....

i també....

Sí, sí... ho heu vist bé... ara ens gastarem els diners de l'Ajuntament en accions penals contra el bloc de CIU i el de 100%. Més en concret per aquest comentari anònim escrit en els nostres blocs.

Respecte al contingut del comentari només dir que no compartim el seu contingut. Respecte a la valoració de les actuacions del nostre Ajuntament, ens perdonareu que no ho comentem fins que tractem el tema en el Ple que tindrà lloc dimarts 23 de desembre a les 20.00.

Bon Nadal!! 







6 comentaris:

  1. Tu estas al ajuntament ,i no saps com funciona lo del carnet?

    ResponElimina
  2. NOTÍCIA En les próximes setmanes el Sr. Alcalde i Sr. Secretari de l'Ajuntament de Bot poden tenir problemas GREUS relacionats amb l'assumpte de la rehabilitació de Batea

    ResponElimina
  3. Mireu, als que foteu aquestes notícies gratuïtes i poc fonamentades dir-vos que això només fa que alimentar la ignorància i afegir crispació, dir-vos que no suma aquest tipus de titulars, que només resten. Hi ha gent que sent ploure i diu que ja baixen les valls. A veure si pensem dos vegades abans d'escriure i a veure si rentem la roba a casa, que a Bot ja es renten la seva.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Des del nostre grup municipal no hem tractat, ni tenim cap informació, sobre temes relacionats amb Bot ni amb el seu secretari ( a part dels serveis que va prestar aquest al nostre Ajuntament).

      Elimina

PREGUEM RESPECTE EN ELS COMENTARIS