dimarts, 27 d’octubre del 2009

UN BLOC INSTITUCIONAL

Amb la intenció de donar-nos a conèixer les nostres idees i alguna de les coses que passa al nostre ajuntament els regidors de CIU al nostre poble vam decidir emprendre la iniciativa de crear aquest bloc, amb la màxima del respecte a tothom però sense obviar que la temàtica és la política, i més concretament, la política municipal.

Exercir la oposició en aquest ajuntament és a vegades bastant difícil; primer que tot perquè només som 3 regidors davant dels 8 de l’equip de govern. També, no ens hem d’enganyar, perquè hem de fer front a un polític que viu de la política i que entre unes coses i altres s'hi dedica a temps quasi complert. Podríem dir més raons però la que no hauria de ser és la de no tenir les mateixes oportunitats que les del grup UPTA-PSC al no poder gaudir dels recursos de l’ajuntament, un ajuntament que és de “tots”.

M’explicaré... Joaquim Paladella, el nostre Alcalde, té un enllaç del seu bloc a la pàgina de l’ajuntament ( aquí teniu la pàgina http://www.batea.altanet.org/niv2.php?id=1 ). En el qual si heu llegit alguna vegada, sinó ho podeu fer ara, dona la seva opinió sobre diferents qüestions, critica a diverses persones, és defensa de certes crítiques, etc., etc.
Tot molt legítim, fa el que creu que ha de fer.

La paradoxa bé quan el nostre grup li demana que també volem la oportunitat de que la gent que entra a la web de l’ajuntament de “tots” pugui llegir el que nosaltres pensem, el que el grup de CIU, que forma part igual com ells de l’ajuntament, pensa. La contesta en l’últim ple municipal és que NO, nosaltres NO podem perquè el que ell té és INSTITUCIONAL, és a dir, que és de l’ajuntament i no personal seu, que tracta de temes relacionats amb l’ajuntament.

A aquestes altures ja heu entrat al seu bloc ? us haureu fixat doncs que d’institucional en té ben poc, gens en diria jo, més aviat és PERSONAL, dedicant-se a fer política i donar opinió i també com no, a criticar a la oposició de CIU.

Des d’aquí volem denunciar aquesta situació de discriminació i d’utilització d’una institució pública d’una forma partidària. O tots gaudim dels recursos i les possibilitats del nostre ajuntament o no ho fa ningú!

Volem les mateixes oportunitats que el grup UPTA-PSC, NOSALTRES TAMBÈ SOM AJUNTAMENT !

1 comentari:

  1. Crec que la persona que fa més oposició al Sr. Alcalde de Batea és un del seu consistori, antic "psc" reconvertit en "upta" i que si convé es reconvertirà en "pp" o en "ciu" o en "c´s", en el que li convingui a la butxaca.

    ResponElimina

PREGUEM RESPECTE EN ELS COMENTARIS