dimarts, 3 de novembre del 2009

Tots Sants

Aquest fi de setmana, com segurament la majoria de la gent, vaig fer una passejada fins al cementiri, amb motiu de la celebració de Tots Sants.
De camí, com també segurament la majoria, me’n vaig donar compte que la zona del polígon industrial ja està acabada. Un paviment molt bonic, arbres, llum, aigua, fins i tot banquets.... tot llest! Tot llest menys el més important, qui si ha de posar dins, qui l’ha d’utilitzar.

En aquest poble en els últims anys hem portat una política de construcció de grans infraestructures: pavellons, instituts, guarderies, polígons, etc. Però segurament ens ha faltat saber bé com utilitzar-los i treure’n una millor rendibilitat.
No vull pas dir que no siguin necessaris i que no estigui bé el que s’hagin fet, el que em refereixo és que les coses s’ha de construir amb ànim de ser útils i poder ser aprofitades.
Podria parlar del funcionament del pavelló, del centre de dia o de l’alberg, per mi tots infrautilitzats, i ara, s’ha de començar a posar en funcionament el polígon.

M’agradaria ser optimista i que la utilització d’aquest polígon fos bona i arribés a solucionar les necessitats i els problemes de les empreses del poble o de noves que si poguessin implantar. Ara bé, els precedents no apunten en aquest sentit quan just en aquests últims mesos s’ha ensorrat el sector tèxtil al nostre poble i no s’ha pres cap tipus d’iniciativa per intentar ajudar aquestes empreses en alguna cosa. No soc tan optimista quan els precedents d’empreses que han intentat instal·lar-se a Batea se’ls hi ha posat dificultats i no facilitats, quan s’estan intentant crear llocs de treball i l’ajuntament alenteix els tràmits enlloc d’agilitar-los.

Esperem des d’aquí equivocar-nos i no veure buit durant molt temps el polígon.

6 comentaris:

  1. Primera pregunta: Qui ho mantindrà tot això?
    Segona pregunta: S´ha fet alguna acció per donar a coneixer el poligon a empreses i empresaris? sino qui vindrà?
    Tercera pregunta: Darrera de tantes obres i infraestructures que pareixen "inutils", no hi haurà cap comissió per al nostre estimat alcalde?

    ResponElimina
  2. Me gustaría saber, porque todas las obras del Ayuntamiento de Batea, las realiza el mismo constructor y el mismo instalador, siendo este último concejal del Ayuntamiento?
    ¿Es verdad que en una obra (Travessia del C/ Tarragona) se pasó presupuesto a todos los paletas del pueblo con una cantidad por la que no se podia realizar la obra, y se la adjudica al constructor de siempre, y luego les aprueban mas dinero por que dicen que se habian olvidado de una partida??.

    Gracias

    ResponElimina
  3. Uf!!!! Quanta feina que teniu els de CIU si la voleu fer!!!!!!! Si voleu passar d´oposició a governar heu de fer oposició i oposició dura! Ho teniu dificil ja que en Paladella és llest com una fura i compta amb el suport de la Generalitat!!!!

    ResponElimina
  4. Veig que els de CIU no contesteu a cap pregunta!!! Dieu la vostra però no escolteu!!! Així no arribareu enlloc! Si aneu així, a la vostra i sense preocupar-se de la gent, NO GUANYAREU MAI. Si alguna cosa bona te el Sr. Paladella és que escolta a la gent.

    ResponElimina
  5. Benvolgut senyor anònim sento contradir-lo però a pesar del que vostè pugui pensar, i tant que escoltem! Jo diria més, no fem res més que escoltar. És un fet ben clar que no ens queda cap opció més vist la majoria que existeix a l'Ajuntament.
    Escoltem el que diuen, i quan trobem una cosa malament o una cosa on nosaltres actuariem diferent ho diem. Suposo que no és el que li agrada a vosté i per això opina com opina però és el que creiem i defensem.
    Vol que contesti les preguntes? Li contestaré a les que pugui però crec que és el que governa el que li pertoca això perquè és el que mana.
    Creu vostè que no hi ha coses millorables en el nostre Ajuntament? segurament deu de creure que tot o fan perfecte!
    La a nostra feina actual és la d'oposició. I amb això em refereixo a intentar corretgir, cambiar o opinar sobre les coses que AL NOSTRE PAPER no funcionen bé o són millorables. I això amb democràcia, i mentre és fagi d'una manera correcta, crec que es molt positiu per tot el poble.
    D'altra banda restem oberts a que se'ns pugui criticar, com no, tambè nosaltres ens equivoquem.

    ResponElimina
  6. Crec sincerament que l'adequació d'un espai per a l'ús industrial era una inversió fonamental per al poble de Batea. Tin entés que aqueta obra s'ha realitzat amb els fons destinats des de la Generalitat per al desenvolupament de la comarca de la Terra Alta. També he pogut veure que com a Batea, s'han realitzat obres del mateix calat en la majoría dels pobles de la Terra Alta. Segurament podríem discutir la viavilitat dels equipaments industrials que s'han fet a la majoría dels pobles de la Comarca, pero no a Batea. He sentit que molt properament s'ha d'instalar al polígon industrial de Batea una empresa de combustibles, factor que indica que a poc a poc els terrenys que ara estan desocupats s'haniran ocupan, ocupació que no sería posible si no s'hagués realitzar la inversió.

    ResponElimina

PREGUEM RESPECTE EN ELS COMENTARIS