dissabte, 14 de maig del 2011

PROGRAMA ELECTORAL (Part 1)

Sabem que són temps difícils, el nostre país i el nostre poble s’han d’enfrontar a nous reptes i dificultats, per això des del grup municipal de Convergència i Unió (CIU) volem aportar tota la nostra il•lusió i treball per poder contribuir amb el nostre esforç i dedicació a millorar Batea.

Els darrers anys han estat clarament expansius, amb la construcció d’un seguit d’infraestructures i amb una despesa que s’ha demostrat a nivell de tot el país difícil de mantenir i de la qual estem pagant les conseqüències ara. És per això que des del grup de CIU proposem una legislatura dedicada bàsicament a consolidar el que ja tenim, millorant-ne l’ús i la gestió, aprofitant-ne les seves possibilitats al màxim.

No renunciarem al que hem aconseguit entre tots però seria irresponsable prometre grans obres i projectes cars de mantenir i sense una rendibilitat econòmica o social mínimament assegurada. També sabem però, que queden coser per fer, projectes raonables pendents de finalitzar i que durant els anys pròxims sorgiran noves necessitats perquè som un poble en creixement.

L’Ajuntament ha d’adaptar-se als nous temps amb el foment de les noves tecnologies i hem de fer una Administració més àgil evitant la burocràcia inútil i simplificant els tràmits. Un Ajuntament ha de ser percebut com a aquell que ha de solucionar els problemes dels ciutadans i no pas com a aquell que ens crea els problemes.

El foment de l’economia local ha de ser un dels eixos prioritaris, facilitant les inversions, la creació de llocs de treball i les iniciatives que puguin sorgir mitjançant la creació d’unes condicions favorables per al desenvolupament econòmic de tota la ciutadania.

Tot això amb un ambient de llibertat d’expressió i opinió, de tolerància i respecte. La nostra societat és plural, dialogant, diversa i respectuosa. Per això el nostre Ajuntament també ho ha de ser i des del mateix s’ha de fer possible una societat on tots els parers hi tinguin cabuda, on totes les opinions puguin ser expressades lliurement i sense crispacions.

És per tots els motius aquí exposats que hem optat per fer un programa més curt i menys ambiciós que en altres ocasions, però realista i adaptat als temps actuals, obert a la gent i a les seves propostes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PREGUEM RESPECTE EN ELS COMENTARIS