dimarts, 21 de juny del 2011

PLE 20/06/2011

1- Reversió terreny i local Av. Terra Alta 62 (Creu Roja) a favor de l'Ajuntament (Els terrenys passen a ser de l'Ajuntament). Aprovat per unanimitat.

2- Conveni col·laboració entre Creu Roja i Ajuntament. 4000 Euros durant 2 anys. És una espècies de contraprestació per la reversió dels terrenys del punts anterior. Aprovat per unanimitat.

3- Projecte activitat llar infants. Ara tindrem 2 guarderies municipals, la del c. Major i la que era fins ara de la Creu Roja. S'ha de fer un projecte nou per a poder-la legalitzar. S'aprova amb l'abstenció de CIU. Considerem això un "pedaç" per sol·lucionar una mala gestió en la política de guarderies. Al seu dia CIU ja va dir que l'actual guarderia no es feia al lloc correcte ni amb les condicions adequades. Tot i això admetem que s'ha de fer alguna cosa per donar servei als xiquets. No se'ns aclaren les qüestions de si aquesta guarderia serà provisional o no, o qüestions dels serveis que tindrà, ja que consideren que es tractarà més endavant.

4-Aprovació definitiva projecte instal-lació gespa camp de futbol. S'aprova amb l'abstenció de CIU.

5- Resol-lució al-legacions presentades al projecte gespa del camp de futbol. Són al-legacions de caràcter tècnic que presenten diverses empreses. S'aproven per unanimitat.

6- Modificació preus entrades piscina 1 dia. General de 5€ passa a 3€. Infantil de 3€ passa a 2€. S'aprova per unanimitat. La rebaixa d'aquestes entrades ja l'haviem proposat CIU en l'anterior legislatura i llavors es va desestimar.

7- Moció del grup UPTA-PM en relació al conveni de Residència per a la gent gran de Batea. Moció per demanar al govern de la Generalitat i grups polítics la posada en funcionament de la residència. S'aprova amb l'abstenció de CIU.
CIU considerà que s'ha canviat la dinàmica de funcionament. Durant la legislatura anterior no es va fer ni una sola moció per demanar res a la Generalitat. Ara, tot i admetre que estem dintre dels plaços raonables de resposta i que ningú ha posat cap problema pel moment ja es comencen amb les mocions de caràcter polític.
Oferim l'ajuda en aquest tema a l'Ajuntament, per a possibles intercessions davant l'Admistració, considerant això com a la primera acció a realitzar i no una moció. L'alcalde accepta aquesta via i ens comprometem a demar una reunió amb el conseller de Sanitat per a tractar aquest tema.

11 comentaris:

  1. Això vol dir que la llar d´infants de l´ajutament ha funcionat sense llicència d´activitats?? Sabeu que haguès passat si algun crio es fa mal??
    Entenc que com a oposició pogueu tragar amb tot això.
    Ara es farà una contractació URGENT per a fer el projecte i les modificacions que facin falta, etc...., es a dir, es donarà a dit a algun compi de l´alcalde i UPTA. I que fara CIU? doncs res!!!

    ResponElimina
  2. Hola, bona tarda?
    No entenc molt bé el sistema del Conveni, qui paga a qui i 4000€ a l'any, dos anys 8000€, no ho he entès molt bé.

    ResponElimina
  3. En tenim alguna valoració del grup 100X100 Batea?

    Com ho veies des de Ciu? Qui quedem? On anem?

    Gràcies Xavier Suñé Llop i sort, molta sort, ja que ningú ho té clar.

    Home les entrades de la Piscina, una passada, mira que proposar-ho CiU i fer-ho Upta, unanimitat.

    ResponElimina
  4. Les dos guarderies han funcionat amb corresponent llicència d'activitats. Al canviar de titularitat la de la Creu Roja ara s'ha de fer una llicència nova.
    La contractació del personal és una potestat de l'Ajuntament, així com també el sistema que s'esculli per fer-ho. L'únic que podem fer és demanar que es faci correctament, de moment no se'ns ha informat de res al respecte. Si no es fa publicitat de les ofertes de treball manifestarem la nostra ´disconformitat, però com és ben evident qui fa i desfà és qui mana.
    Respecte al conveni, és un acord entre Creu Roja i Ajuntament. L'Ajuntament és qui pagarà 8000 euros en 2 anys, en concepte de col·laboració en un projecte d'assistència a casa. El sentit d'això és fer una petita compensació a la Creu Roja pel retorn dels terrenys a l'Ajuntament.

    ResponElimina
  5. Creiem que la valoració de 100% s'ha de fer amb més temps. No hi ha prous elements encara per a poder tenir una opinió ben definida.
    La qüestió de l'entrada de les piscines és graciosa si més no. Quan ho va poposar CIU era un disbarat i impossible de fer-ho. Ara ho incoporen al programa electoral i ho apliquen (tot per no acceptar ni una sola proposta de CIU).
    Per part nostra creiem i seguim creent que és el correcte i per tant ho proposi qui ho proposi hi votem a favor.

    ResponElimina
  6. Hola, bona nit ja,

    Com estan les coses per Batea i per la comarca, què s'està coent?

    Sembla que em entrat amb atònia, amb astènia (manca de forces) estival.

    Espero que quelcom estigui al cas de les totes i diverses afirmacions i puguem seguir els blocs, veig el de 200X200 molt endarrerit.

    Veig alguns tenien raó i CiU s'ha convertit amb la marca blanca de 100X100 per Batea, quins cracks. Espero que entre tots tinguem sort i pugem canviar, per higiene democràtica, de cabdills, això amenaça amb convertir-se amb una Monarquia.

    Fins aviat.

    ResponElimina
  7. Hi ha com sempre moltes notícies a l'estiu, a la voreta de la calor i de l'estiu, amb menys feina al camp, als camps els nostres amics s'aninem, demà dijous 19 a les 21:30 h. Ple.

    De què tractarà?
    De la fugida de la Secretària?
    i el secretari accidental?


    A mi m'agradria que algú em contestes.

    Hasta ara. Dilluns 18 de juliol de 2011.

    ResponElimina
  8. Potser sobre el tema de la secretaria, q no ha fugit,s'ha deprimit...i també sobre el tema estrella,camp de futbol que arriben festes majors i s'ha d'inagurar

    ResponElimina
  9. Eih!!

    Com va la calor, com ho farem això dels de CiU, com ho podem explicar?

    Veig problemes de comunicació de tu a tu, o de bis a bis, o de boca a orella, a la plaça pública CiU hem desaparescut, una mena.

    Atentament,

    Dijous, 21 de3 juliol de 2011.
    Avui el clientelisme, els llenyataires, els ... etc... els amics de lo País Valencià primer dia sense Paco, Cha pobret Paco Camps.
    Així sigui.
    Demà més gent de CiU.

    ResponElimina
  10. Hola, bones,

    Hem pasat per Batea, i ja està llest el Camp de Fútbol Municipal de Batea, considerem que li podríem ficar el nom de Requena San Felipe, amb honor a la bona persona de José Antonio, regidor d'esports.

    J-J Paladella se'n surt de tot, i a temps i a més diu, o ha dit que diuen, que vindrà el Real clud Deportivo Español de Barcelona, el seu Director de Relacions Externes (del Español) Xavier Giménez Vicente, no ho tenia molt clar i a l'agenda que tenim els socis i a l'accés que en podem fer a la pàgina Web,no hi apareix cap compromís amb el Fútbol Club de Batea. però si en Paladella ha dit que ve l'Espanyol, a inagurar segur que ve i que ve la primera plantilla, amb Carlos Kameni de porter.

    Segur que se'n surtira el vostre alcalde, si realment, diuen que està senejat el vostre erari públic i tot això ja us podeu donar per satisfets convergents de la Punyeta.

    Fins aviat. (prompte, dieu?).

    ResponElimina
  11. Òndia,

    M'han dit bones que la política és que no podem entrar a lo camp de furgol.

    ResponElimina

PREGUEM RESPECTE EN ELS COMENTARIS