dimecres, 11 de desembre del 2013

REOBERTURA DE LA REHABILITACIÓ A LA FUNDACIÓ

Us trascribim la nota de premsa de la Delegació del Govern a les Terres de L'Ebre en la que autoritza la reobertura de la rehabilitació de la Fundació.

Els esdeveniments és succeeixen i ara la Fundació està oberta i donant tots els serveis. Entenem que això és una desacreditació de la posició de l'Ajuntament, que en cap cas ha canviat la seva postura sobre el tancament.

Ens alegrem pels usuaris que podran seguir en normalitat la rehabilitació i la logopèdia, però entenem que el tema no està resolt definitivament, pel que esperem noves actuacions de les parts implicades.




 


NOTA DE PREMSA

Salut comunica la reobertura dels serveis de rehabilitació ambulatòria a la Terra Alta
El Departament de Salut de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre comunica la reobertura dels serveis de rehabilitació física i de logopèdia en la modalitat ambulatòria a la Terra Alta, prestat per la Fundació Privada Terra Alta S. XXI de Batea, d’acord amb el contracte signat amb el Servei Català de la Salut (CatSalut).
Malgrat les afirmacions aparegudes en diferents mitjans de comunicació, en què qüestionaven els diferents aspectes d’aquest contracte, el Departament de Salut garanteix la idoneïtat de les instal·lacions, la qualitat del servei i la legalitat del procediment contractual, que ha estat posat de manifest mitjançant les corresponents mesures de control i seguiment del contracte, a través de les inspeccions realitzades per l’autoritat sanitària (Departament de Salut).
CatSalut considera que és una bona notícia per als ciutadans de la Terra Alta, alhora que lamenta les incomoditats que hagin pogut suposar per als usuaris d’aquest servei que, en tot cas, són alienes a la voluntat del proveïdor sanitari, la Fundació Privada Terra Alta S. XXI, i del mateix Departament de Salut.

10 de desembre de 2013

Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre
C. de Montcada, 23 (Palau Abària)
43500 Tortosa
Tel. 977 441 234
Fax 977 510 530

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PREGUEM RESPECTE EN ELS COMENTARIS