divendres, 11 de novembre del 2011

PLE EXTRAORDINARI 10-11-11

1- Crèdit 300.000€. Es demanarà un credit de 300.000 € amb Catalunya Banc amb les condicions d’un conveni de la Diputació de Tarragona.
Condicions: a 15 anys, interès d’Euribor + 1.75, els interessos estan subvencionats al 80%.
Se’ns explica que l’Ajuntament està bé però que hi ha més de 600.000 Euros que la Generalitat deu a l’Ajuntament i que no paga. Que la situació encara serà més complicada l’any pròxim i que és molt bo tenir tresoreria disponible pel que pugui passar. Si no es necessitessin els diners sempre es poden posar a un compte a termini i donaran interès. Se’ns descriu un futur difícil i que molts ajuntaments estan passant i passaran moltes dificultats pels retards en els pagaments.

CIU no entén perquè fa només 1 any es va cancel•lar un crèdit amb les mateixes condicions, no gaire abans de les eleccions i ara es torna a demanar. La cancel•lació era un tema electoral?.
Tampoc no entén la necessitat del crèdit ja que, a dia de ple, hi ha 500.000 € als comptes municipals.
També fa constar que dels deutes de la Generalitat n’hi ha alguns que encara estan pendents de justificar per part de l’Ajuntament i per tant la xifra de 600.000 és menor.
Es pregunta a l’equip de govern quines son les inversions pendents de pagament: La contesta és que els imports més grans són 150.000 € del camp de gespa i la maquinaria de la biomassa però que no saben si aquesta inversió la faran perquè no saben si cobraran la subvenció.
Des de CIU no s’entén que encara no es sàpiga si s’ha de fer la inversió de la biomassa, i que la justificació d’això sigui que no se sap si es cobrarà la subvenció. Per a CIU el criteri per a fer la inversió de la biomassa a de ser si el projecte té futur i viabilitat i no una subvenció.

100% votarà en contra perquè el crèdit va lligat a la inversió del camp de gespa i per coherència, al votar en contra del projecte, voten que no.
S’aprova amb el vot a favor d’UPTA –PSC i el vot en contra de CIU i 100%

2- Es corregeixen els imports en 2 certificacions d’obres del camp de gespa ja que s’havien passat pel ple els imports sense IVA i ara es passen les correctes.
S’aprova amb el vot a favor d’UPTA –PSC i CIU i l’abstenció de 100%.

2 comentaris:

  1. Fem la bola grossa para els que quedin.

    ResponElimina
  2. La qüestió és molt complicada i sembla que ara La Caixa Tarragona, Banc Caixa Catalunya, no deixarà els diners, crèdit de 300.000€.

    Per tant, si tots deuen diners, però l'Ajuntament de Batea, o sigui nosaltres, no devem res a ningú no ens cal patir.

    Ull viu i vigileu, ja que això no és així fons diverses expliquen que tenim pendents de pagaments algunes parts del Pavelló, i també l'Escola-Institut amb litigi sembla que resolt amb Trans Cornejo.

    S'ha d'estar molt a l'aguait, companys i també ciento por ciento, ja que "la gente està muy loca"...

    ResponElimina

PREGUEM RESPECTE EN ELS COMENTARIS