divendres, 3 de febrer del 2012

OPINEU SOBRE EL TANATORI

L’Ajuntament té la intenció de construir un tanatori a Batea. Aquest és un servei que des de CIU portaven al programa electoral i per tant veiem amb bons ulls.

La idea que s’ha plantejat per part de l’equip de govern és que l’Ajuntament posaria els terrenys i una empresa concessionària seria la que pagaria les obres i un cànon anual i seria ella la que portaria tota la gestió del tanatori.

Des de CIU el sistema de concessió ens sembla bé (a falta de concretar els detalls) i el que no tenim tant clar és la possible ubicació. Per exemple es podia aprofitar algun edifici actual (Creu Roja?) o comprar algun terreny nou?.

La idea està encara concretant-se i per tant és ara quan tots hi podem dir el que opinem, i des d’aquí us demanem que opineu al respecte. Tant sobre el sistema de gestió, com de la possible ubicació del tanatori, o si ho trobeu necessari o no.

Us agraïm les vostres aportacions.

2 comentaris:

  1. Uhhh!! Respecte al tanatori, com que el Sr. Alcalde no sap fer números, ya que està acostumat a rebre subvencions a "punta pala" i llançar els diners del contribuient en coses poc útils i que ya veurem com se poden mantenir. I com que els de CIU, us uniu a la demagogia de no dir NO a les coses innecesaries, perque esteu acollo..nits.
    Us faré 4 númerets:
    Morts a batea al 2010: 30 persones. Per tant este tanatori que es necessita de forma urgent per donar un acomiadament "digne" als bateans (com he llegit per algun lloc de la red), com si es necessites un tanatoria per morir dignament!! A partir d´ara haurem de donar les gracies al senyor alcalde i els seus lacayos,ja que morirem dignament!!ju ju ju :-)
    Tornant al tema, que me despisto, 30 morts a l´any. quan es voldrà cobrar? 300 euros per mort? la gent estarà disposada a més? la qual cosa diu que es facturaràn 30x300 =9000 euros per any, d´aquí treieu la llum, la neteja, la gestió i el pagament de l´edifici. Creieu que alguna empresa privada ho farà? Això només ho fan politics irresponsables com paladella, zapatero, blanco, montilla .... i que esperen tenir alguna comisioneta!!!

    Una altre comentari del lleguatge demagoc-bolchevique que se gasten: DESPEDIDA DIGNA, MORT DIGNA (EUTANASIA), tot es DIGNITAT. A mi la dignitat no me la dona un politic, sino l´haver nascut!!!! A veure si sou més dignes alhora d´administrar els diners del contribuient i no fer usos partidistes!!!

    Ultima reflexió: Mireu més pels vius que pels morts.

    Au, per avui prou i gracies a CIU per tenir este puesto on donar la opinio

    ResponElimina
  2. Veig que està una mica mort este blog..... suposo que no deu de passar res per la vila de Batea!!! Bueno per posar una mica de salseta a l´asunto..... He vist que l´ajuntament a fotut un FACEBOOK i penja cosetes per allí, una que m´ha cridat l´atenció es el projecte d´arreglar varios carrers(per cert estos carrers fa 4 dies es van arregar ja). En els projectes es detalla tot per a que surtin a concurs, el que no ha sortit a concurs a sigut el despatx que ha realitat el projecte!! perque? quina casualitat es per cuatre duros inferior a 12.000 euros i por consiguiente, l´ajuntament el pot donar a qui vulgui. Hauran demanat almenos 3 o 4 pressupostos? si es així me callo, però segur que no. Ai ai ai... quina manera d´agraciar als amics .... això al segle passat se dia CACIQUISME i ara CLIENTELISME. Ayyyyy Batea de mis amores!!!!
    Bueno hasta una altra

    ResponElimina

PREGUEM RESPECTE EN ELS COMENTARIS