dilluns, 3 de març del 2014

ADMESA A TRÀMIT LA QUERELLA CRIMINAL DE LA FUNDACIÓ



COMUNICAT DE LA FUNDACIÓ PRIVADA TERRA ALTA SEGLE XXI

La Fundació Privada Terra Alta Segle XXI, comunica que el Jutge d’Instrucció de Gandesa ha admès a tràmit la querella que aquesta Fundació va formular al mes de desembre contra l’Alcalde de Batea Joaquim Paladella Curto, i contra el tècnic Iñaki Capoví Guasch.

                 

A la mateixa Interlocutòria, el Jutge acorda rebre declaració a l’Alcalde i al tècnic en qualitat de querellats, i al també tècnic Enric Roig Montagut i a la Secretària Interventora Olga Pardo Lloría en qualitat de testimonis, així com oficiar a l’Ajuntament de Batea per a que aporti a les actuacions judicials còpia testimoniada de tots els expedients administratius relacionats amb els fets objecte de la querella.



Les declaracions acordades estan fixades per a finals del proper mes d’abril.



La Junta del Patronat de la Fundació, per unanimitat, declara persona non grata a la Fundació a En Enric Montagut com a tècnic de l’Ajuntament de Batea coparticipant dels afers esmentats

 L'espectacle patètic que estem muntant des de l'Ajuntament sembla que no té final. El jutge de Gandesa ha admés a tràmit la querella criminal contra el nostre alcalde i el tècnic Iñaqui Kopoví. L'admissió a tràmit ens fa pensar que el jutge veu la pòssibilitat de delicte en l'actuació de l'Ajuntament contra la Fundació. Només aixó hauria de fer recapacitar si l'actuació del nostre Ajuntament ha estat la correcta en aquest assumpte.

Des de el nostre grup, hi hagi o no delicte, defensem que l'actuació de l'Ajuntament no ha estat la correcta i està moguda pel rencor i no pel bé de Batea.

Mentres tant l'Ajuntament a la seva,... ha multat a la Fundació amb dos sancions de 5.000 i 9.000 Euros. Tot pel bé de Batea???

10 comentaris:

  1. M´agrada. Ja es hora que algú li paro els peus al nostre excelentíssim alcalde.

    ResponElimina
  2. A mi també m'agrada!!!

    ResponElimina
  3. M'agrada, i si això va per aquest camí, tant sols em pregunto una cosa.

    Que haurà fet aquest senyor amb 21 anys de mandat al poble de Batea.

    ResponElimina
  4. Ja ho sabem tots el que ha fet, molt mal a moltes persones del poble perque son els seus cobtraris, i retreure cintinuament els seus "favors" com a moneda de canvi, exactament el que fa ara amb la Fundacio ho ha fet sempre. I ara que es veu contra les cordes s'inventa una conspiracio i vol que es televisi la seva declaracio davant del jutge, ja ja ja ja, em moro de riure i de pena a la vegada.

    ResponElimina
  5. Nit intensa al ple ordinari de l'ajuntament de Batea, felicitar primer que res als regidors de cent per cent i també al de ciu, per aquesta nit, que no era fàcil per la crispació creada per part de l'ajuntament.

    Crec primer que res que a un poble amb el que tots ens coneixem, em de conviure amb un saber estar i conportar-nos davant dels problemes que poden haver, siguin d'uns colors o d'uns altres.

    Crec molt sincerament que l'equip de govern del nostre `poble a perdut el nord en l'afer de la Fundació i avui a quedat molt palpable, ja que el nostre batlle a faltat al respecte a la gent que hi havia al pleno, fent-la callar de males maneres, i amb la seva arrogància que el caracteritza, ja que tot el que diu ell va a missa, sense importar-li les consequències que pot ocacionar les seves desmesurades paraules, i com no el seu grup de titelles que el poc que parlen, s'enfoten hasta la seva pròpia sombra.

    Vull animar a cent per cent i a Ciu que continuint en aquest trenar, ja que hi ha gent que això no ho enten, espero que vosaltres amb la vostra santa paciència podeu canviar el rumb d'aquest trist govern que ens mana actualment.

    Voldría també si em permeteu donar una forta abraçada i ànims a la Tere hi ha Miquel Joan perquè crec que es un injustícia com una catedral el que està passant amb tot aquest afer, i animar-los i dir que no estan sols.

    Ah si, ja no m'hen recordava, espero que el pròxim pleno no s'acabi la cinta de grabar, ja que sempre a mig del pleno i al final es canvia de cinta,hi ha coses que no surten, però a ver amb això no vull dir que es manipuli res eh? no sigueu malpensats que el nostre batlle tot ho fa legalment i amb les seves pròpies lleis, a rajatabla, excepte quan fa favors, legals evidentment.( manda huevos ).

    BONA NIT.

    ResponElimina

  6. Bona nit:

    Espectacular, patètic i mal gust el que acabo de veure i escoltar per marfanta.com, 33 minuts de lliure elecció el que li han donat al canal 21 per dir ( mas de lo mismo ) es mai més ben dit de jutjat de guardia el que està passant al poble de Batea.

    Si home, es Dios todopoderoso, i resulta que la culpa sempre es dels altres, pobret el nostre batlle quasi be el peguen al pleno, de risa, que diu que el van insultar, res de res el primer que va faltar al respecte en la gent del pleno va ser ell, el seus guardians, brio i martinetes, nombran gent del facebook perque no els hi agraden comentaris que no son del seu agrat, patètic, i despres surt a la tele que la paguem entre tots, uns 800 euros al mes per dir disbarats, anomenan gent que no te dret a anomenar i menys estan en una querella pel mig que no se sap com acabarà.

    Animo a la gent que miri aquesta entrevista i si algú te dos dits de front de l'equip de govern espero que reflexioni i mediti el que farà aquests pròxims dies, perquè pot marcar el futur de moltes families i no serà per una posible bona relació si no tot el contrari.

    El senyor Juaquin paladella curto està dins d'un laberint i encara no ha trobat la sortida, el seu ego personal en un sector de gent del poble no el tenen que pagar justos per pecadors, per això demanaría a la gent de l'equip de govern que sé que no opina igual que ell que sigui valenta i es rebeli en contra d'ell, si , si ho heu llegit bé, en CONTRA, perque ja ni ha prou de ser els tittelles del batlle i actuar com deu mana.

    El que es mes lamentable de tot això es que s'omplen la boca de que volen diàleg i uns sinfin de coses, que a la vegada es chocan perque acaba fent tot el contrari.

    La gent de Batea pot jutjar per si mateixa amb tot el que està passant, sense escoltar ni a l'ajuntament ni a la fundació i en traurà les seves pròpies conclusions:

    Ens remontem just avanç de que passsés tot aquest afer, 4 mesos:

    1- La fundació es reconeguda com a centre i com a programa pilot com a referent a nivell de Catalunya i 5 primers de tota Espanya.
    2- l'ajuntament reconeix que es un centre que simplement està be.
    3- la fundació es a punt de renovar el contracte vigent.
    4- l'ajuntament els denegen la Rehabilitació del seu centre.(ajuntament)
    5- La fundació passen totes les inspeccions de tots els estaments arbitraris per la renovació del contracte.
    6-L'ajuntament comença a possar traves sense sentit i diu que a la fundació hi ha irregularitats.
    7- La fundació pot optar a que sigui residència,però com que ja n'hi ha una ( la de l'ajuntament) diu que no ja que hi hauria competència.
    8-Vist que l'ajuntament no pot fer rehabilitació al seu local perque ho ha adquirit la fundació entra amb el joc i les males pràctiques que ens han portat fins al dia d'avui.

    Cadascú que interpreti aquest escrit com li aparegui, però penseu que tantsols es un breu resum de que està passant avui al poble de batea, i es mès, independentment de qui tingui la raó, ni que la Fundació pogués tenir alguna anomalía, no es de llei que l'ajuntament actui d'aquestes maneres, ja que tinc entés que els únics que possen traves de molt mal gust es l'ajuntament.

    ResponElimina
  7. El Sr Paladella no sen surtirá.

    ResponElimina
  8. Batea ya no te ni rehabilitació ni logopedia GRACIES Sr Alcalde

    ResponElimina
  9. Que espere el Sr Alcalde para comensa la rehabilitació si ell ute tot legal

    ResponElimina
  10. ja, ja, ja. ja, ja. .......................................................... que pena

    ResponElimina

PREGUEM RESPECTE EN ELS COMENTARIS