dimecres, 27 de novembre del 2013

ESTÀ PERDENT EL NOSTRE ALCALDE ELS PAPERS?

Fa temps que un cert sector de gent a Batea opina que el nostre alcalde actua d'una manera, si més no, qüestionable, contra tota aquella persona o entitat que opina d'una manera diferent i té la gosadia de manifestar-ho.

Exemples d'això em podíem trobar uns quants: llicències que tarden en arribar, subvencions que no es donen, crides a l'ordre,... i la més recent, el tancament cautelar (en tan sols un dia) de la rehabilitació a la  Fundació. No entraré ara aquí a explicar tot això en detall, encara que ho podria fer.

Llavors no és molt d'extranyar que hi hagi gent que deixi la opinió a través del nostre blog a través de la formula "anònim", en la qual no deixa constància de la seva identitat, per tal de que no se'l pugui identificar com a "contrari".

I perquè dic tot això? Doncs perquè avui m'han fet directament responsable d'haver escrit, segons el nostre alcalde, "insults" que a través d'opinions d'anònims s'escriuen en aquest blog.

Admetent la responsabilitat que com a moderador d'aquest blog tinc per a "moderar" en cap cas puc admetre el que no he fet, que és escriure els comentaris anònims. També em plantejo si les opinions que hi ha en aquest blog són insults o opinions de gent molt indignada, pel que no em sento directament responsable dels textos escrits als comentaris.

Això  m'ha suposat que avui em FES FORA del despatx de l'Alcalde DE MALES MANERES, perquè, pel que sembla, els ànims estan molt encesos.

I és que el nostre alcalde pot dir el que vulgui i a qui vulgui: mentiders, mafiosos, corruptes,... perquè com ell em va dir en Ple Municipal "jo no conto cap mentida... només dic el que he sentit dir". En canvi som els demés els que insultem i enganyem sempre.

La meva opinió, a nivell individual, és que el nostre alcalde té virtuts (ja se n'encarrega ell de fer-les veure) però el perden les formes amb les que tracta als que no pensem com ell, i el pitjor, com més va, més s'accentua,...

Xavier Suñé Llop
Regidor de CIU a l'Ajuntament de Batea



7 comentaris:

  1. Tens més raó que un sant!

    ResponElimina
  2. Tents tota la raó Xavier,jo he sentit dir pel poble que l'alcalde és molt dolent, i també he sentit dir que els seus regidors no fan res per aturar-lo, i també he sentit dir que no pinten ni corten amb res

    ResponElimina
    Respostes
    1. tu no ets del poble? pues abans de parlar de algo que no te va ni te ve, que tenanteros be, l'ajuntament que i ha ara fa 24 anys que hi es i la mojoria d'ans en majoria.as de senti als dos no nomes a uns.

      Elimina
  3. El que no pot ser es que qui no pensa com ells, ja se'l classifiqui de contrari o d'enemig i la seua opinió ja no importi per a res. Que la gents hagi d'amagar o no manifesti el que pensa perque sinó tots ja sabem com mos va i l'únic que mos portarà serà "problemes" en qualsevol afer municipal en que intervingui el consistori. Paladella no es Déu omnipotent (encara que ell s'ho pensa)!!
    Esta clar que en 20 anys ha fet coses bones per Batea i els Bateans, però també n'haurà fet alguna de dolenta, no?? En tant de temps es impossible que tot s'hagi fet a la perfecció com sempre es vol fer entendre... Equivocar-se es de savis!
    Ara, el que està passant en estos moments al poble i la comarca no te nom. Paladella definitivament ha perdut els papers esta vegada i tot per una enrabiada perque no li han sortit les coses com ell ha maquinat dins del seu cap.
    Potser es hora de començar a pensar en deixar la vida politica??? Creieu que es seguir tenint un politic com Joaquin que els anys de politica l'han acabat cremant (o sucarrant) tant?? Aquesta reflexió se l'hauria de fer el nostre alcalde en la tranquilitat...

    ResponElimina
  4. ja us planyo! si voleu asil polític ja sabeu on fer cap!

    ResponElimina
  5. el sr. Alcalde no tot ho ha fet be, ell s'ha aprofitat del seu carreg en diferents circumstacies i el sr. Alcalde te que reflexionaer que quan ell va estar al Parlament i portaba temes agraris es va aprofitar de la seba condicio de parlamentari. ell sap perfectament que te molt a callar i ha cobrat molta pasta ell i la seba familia, i dic molta pasta i no puc parlar mes ja que em podria jugar la feina del departament si ho dic es perque vaig patir fa uns anys les coaccions per tal de que pugues cobrar molts diners, li podrieu preguntar quants diners ha cobrat i cobra ell i familiars directes per plans de millora i altres conceptes, a Barcelona fa menys fred que a Batea pero us quedareu gelats

    ResponElimina

PREGUEM RESPECTE EN ELS COMENTARIS