divendres, 15 de novembre del 2013

SEGUIM AMB PERPLEXITAT LA CADENA DE FETS ENTRE AJUNTAMENT-FUNDACIÓ-GOVERN GENERALITAT


Aquesta és l'última actuació de l'Ajuntament, una nota que suposem que enviaran a la premsa, i que, amb sinceritat, no entenem. Llegiu la nota que hi ha en foto i a veure que us sembla.
En resum es tracta d'una sèrie d'acusacions directes envers el Delegat del Govern, Xavier Pallarés, on se'l tracta de mentider, de trolero, que ha de dimitir, de que hi ha CORRUPCIÓ?? Tot això, (hem de suposar) és per unes declaracions seves on deia que la Fundació si tenia els permisos corresponents.
Tot el relat fet amb l'estructura d'un conte amb títol d'any, 1989, que tampoc sabem molt bé que vol dir.
Per als que no ho sàpiguen, la fundació es va crear l'any 2003 (us posem foto de la placa d'inaguració), pel que no entenem de que va l'article, que pretén demostrar, i que té a veure amb la corrupció.
Li correspon a l'afectat i no a nosaltres defensar-se d'aquestes acusacions, però una vegada més el nostre Ajuntament torna a l'atac sense presentar-nos cap prova de res, com sempre només amb l'argument de que ells són els únics que diuen la veritat i els únics que defensen el poble.
Des d'aquest grup municipal DEMANEM a l'Ajuntament que si té cap prova de que existeix la més mínima corrupció la presenti on la de presentar, que és a fiscalia anticorrupció. En cas contrari LI PREGUEM que pari d'actuar com un nen enfadat que arremet contra tot i tothom que no sigui del seu agradat ni combregui amb les seves idees.
I per cert, no s'ha d'oblidar que fa 3 setmanes que es va tancar la fundació, deixant sense rehabilitació i logopèdia a persones que ja estan fartes d'esperar que es solucioni el tema. El decret de tancament el van fer amb un dia, però la resposta al recurs presentat per la fundació encara està pendent. És clar, no és urgent... El pacient que ha de fer rehabilitació o els nens que han d'anar al logopeda no són urgents. Ara l'urgent és tombar al Delegat del Govern.

16 comentaris:

  1. este escrit el podeu presentar pel premi Nobel de literatura!!!!!"

    ResponElimina
    Respostes
    1. este paper brut i arrugat , es del 1989 ho es d'ara ? a dal posa 1989 hi al final Batea 15 novembre 2013 . Si es d'ara es de ser molt marrano . per unaltra banda , si tot esta en regla xq no funcione la rehabilitacio ?

      Elimina
    2. El problema amb presentar aquest text a uns premis estaria a quina secció es presenta; crítica social, assaig polític, història, crònica judicial, política, ciència ficció, conte per a nens,.... No sé... tinc dubtes....
      Què troba la gent?? a veure que opinin....

      Elimina
    3. El mateix paperot diu que és un ARTICLE. Article de premsa? juajuajajajajas... No l'ha escrit Joaquin, i si ho ha fet ell, no tenia a la seua disposició el/la/los/las que li corregeixen i arreglen habitualment, o la base era tan pobreta que no s'ha pogut fer més. Quin aplom eh! pa tirar cohets!

      Elimina
  2. La rehabilitació no funciona perquè el senyor PALADELLA és la màxima autoritat del poble i no li passa pels collons d'aixecar el tancament de la mateixa.

    Per desgràcia al nostre poble tenim un subjecte que ha tret la ràbia acumulada des del 1989 que no se que va passar, a lo millor algú estava en contra de les voreres dels carrers o simplement no era simpatitzant del seu color, que no se al dia de avui quin es, UPTA o PSC o PSOE, o TRIPARTIT ves a saber.

    Tantsols demanaría als partits polítics CIU i CENT PER CENT i si poguès ser algun més, que si paladella continua fent el borinot i el ridícul, convocar un ple extraordinàri i exigir-li per escrit que pari de fer el ridícul i que obri el centre rehabilitador, despres si vol criticar i difamar amb tot el mon es lliure de fer-ho, però hi ha molta gent que no ha de pagar les marchades de bola de paladella.

    Suposo que el senyor PALADELLA deu llegir tots els comentaris de CIU i CENT PER CENT, pues aí va eso DIMISSIOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Aquesta carta fa vergonya sembla que l'hagi escrit un nen de pàrvuls, vaja gabinet de prensa que tenen al ajuntament. S'ha d'estar molt desesperat per enviar això, de totes maneres sembla que no escarmenta i continua amb els insults i les acusacions. Un pas mes per una querella, dir-li al delegat del govern que es un trolero i un corrupte si que es serio.

    Això de "trolero" suposo que va pel novel de literatura, la carta delata un nivell cultural molt baix. Per ser alcalde s'haurien de tenir uns estudis mínims, per lo menos haver superat P5.

    ResponElimina
  4. Ja tenie permis nostresenyor de que nevi i plogui tant a batea?AL LORO PALADELLA!!!!mmm...haurem de cridar a consultes al capella...

    ResponElimina
  5. Jo em penso que aquesta pelicula que se esta fent a batea és moltllarga, ja podriem veure el final, tot el poble ja sap qui és el dolent, comença per J

    ResponElimina
  6. Donatiu Solidari i a favor del centre de rehabilitació de la Fundació al poble.

    Ciutadans i ciutadanes internautes de Batea, ja és hora que fem un gest per tal de manifestar la nostra opinió sobre el centre de rehabilitació de la Fundació al poble. La nostra opinió serà en positiu, a favor de i no en contra de ningú, reclamem la reapertura de la RHB de la Fundació de manera immediata. I en cas que li faci falta algun “paper” amb voluntat per totes les parts es pot subsanar. Els bateans no ens mereixem que haguem de marxar a fora a fer aquest servei que sempre ha estat gratuït i de qualitat.
    Proposem una reunió entre els membres de la Fundació, 100x100, CIU Batea...per tal de crear un fons (llibreta) on els ciutadans dipositin una petita quantitat de diners (1€, 5€.....100€) que es destinin a una causa solidària com pot ser els afectats pel tifó a Filipines, o bé per la Creu Roja, o bé qualsevol altra entitat benèfica. A més a més de donar un suport a població més desfavorida i vulnerable, cada aportació de cada ciutadà suposarà la manifestació de suport a la reapertura del centre de RHB de la Fundació.
    Cada aportació suma, com més número d’aportacions, més suport popular a l’activitat de la Fundació i el més important, més recursos podrem destinar a ajudar els més necessitat. Cada dia es podrien publicar el número d’aportacions i l’import a la web del 100x100 i CiuBatea. I per exemple, el dia de Reis es podria fer el donatiu a la entitat escollida per fer arribar les nostres aportacions.
    Aquesta idea emana d’un grup de bateans aliens a cap part interessada en aquest conflicte, només desitgem que tinguem el centre de rehabilitació del Fundació obert i que no ens faci falta desplaçar-nos for per rebre aquest servei.
    Hem d’aconseguir el màxim d’aportacions a favor del centre de la Fundació i per la causa solidària. Calculem que només amb el bateans que han posat comentaris a aquestes webs i els seus familiars ja tenim 200 aportacions, tots els que han rebut algun tractament gratuït a la Fundació, 500 més..... i així fins arribar a les necessàries per tal de reobrir el servei.
    Internautes bateans, manifesteu-vos dient SI, i que les parts interessades moguin fitxa. Aquest serà el primer moviment popular bateà per la xarxa a favor de recuperar un servei social gratuït al nostre poble.
    Avui en dia ja no cal manifestacions a la plaça del poble, recollida de signatures etc...esperem que amb actuacions com aquesta puguem agrupar tota la gent a favor d’un servei social al poble.
    Per tant, aquí exposem la pregunta:
    Bateà-ana, en cas que es faci està actuació, estàs disposat a fer una aportació dinerària per tal de manifestar el teu suport a la Fundació i ajudar als més desfavorits?

    ResponElimina
  7. Si. Podeu comptar en 5 aportacions

    ResponElimina

PREGUEM RESPECTE EN ELS COMENTARIS