dimecres, 13 de novembre del 2013

L'AJUNTAMENT S'ESTÀ QUEDANT SENSE ARGUMENTS!

Departament de Salut, CATSALUT, inspeccions de la Direcció General d'Ordenació i Regulació Sanitàries, inspeccions del Departament de Benestar i Família,...
Segons tots aquests:
1) La Fundació si té llicència per fer la rehabilitació.
2) La competència per valorar l’existència de riscos a les persones és competència de les autoritat sanitàries.
3) No hi cap risc de seguretat o salut en les instal·lacions de la Fundació.
4) Els plecs administratius i el procediment contractual han estat correctes i han acomplert amb el que disposa la normativa aplicable vigent.
5) Sobre el compliment del contracte, l’Ajuntament no és part interessada i és el CatSalut, l’ens competent per interpretar i vetllar per l’execució correcta dels serveis.
6) La responsabilitat de que no es presti el servei actualment és de l'Ajuntament de Batea.
NOTA CATSALUT
NOTA DEPARTAMENT SALUT
Clarament el nostre Ajuntament s'ha EXTRALIMITAT en les seves funcions;
A tall d'exemple, suposem que ens fiquessin una central nuclear a Batea, doncs en aquest cas també l'Ajuntament i els seus tècnics serien els que inspeccionarien la central pel dir si hi ha risc nuclear no?? Si l'urani està prou enriquit, si el personal dins la nuclear té algun risc, si el servei elèctric té la qualitat correcta i fins i tot si el contracte firmat entre nuclear i Estat és correcte.
Sembla broma no? Doncs és el que està passant amb la Fundació.

I que és el que passa?? Per què no reobre la Fundació? Per què no admet l'Ajuntament que s'ha EQUIVOCAT i s'ha EXTRALIMITAT en les seves funcions?
Doncs no ho sabem... només ens queda suposar que tot això ja s'ha convertit en un tema personal per a alguns membres de l'equip de govern, un tema personal contra la Fundació i un cavall de batalla polític, i que recular o reconèixer que tenen la raó seria un derrota per a ells, i que l'interès per la salut de les persones ja ha passat a segon terme.

I mentres tenim a tot el personal de l'Ajuntament treballant a les ordres del nostre batlle per justificar l'injustificable, redactant informes i resolucions, fent paperetes per votacions que ja ningú farà servir, mirant-se i remirant-se tota la normativa possible per intentar trobar algun petit detall on agafar-se, en definitiva PERDENT UN TEMPS I UNS RECURSOS només per satisfer la seva idea política!! (I això que encara no ha començat la via judicial...)

Pues des d'aquí jo em nego a que això sigui així, a que s'arribi a judicialitzar el tema, a que paguem amb diners de tots per culpa de l'ideari polític d'alguns, a que s'utilitzi els mitjans de l'Ajuntament per fer la voluntat d'uns pocs, a que s'acusi sense proves, a que s'ataqui i es faci quedar malament a gent del poble, a que fessim el ridícul amb la no consulta ciutadana, a que ens divideixin per política, a que siguin els pacients els qui ho sofreixin,...

Els Bateans no sóm així, i per tot això EXIGIM UNA SOL·LUCIÓ JA!!

6 comentaris:

  1. Si ha una noia x tocar el piano hi molestar ha una persona l'i cauen 7 anys , ha paladella x molesta , acusa , etc .. hi sense proves , quants anys l'i cauran ?

    ResponElimina
  2. cap..no n'hi caurà cap, i a més a les pròximes eleccions en tornarà a treure 700 llargs......... perquè no passa res, mai passa res, Paladella tanca injustificadament un servei social d'àmbit comarcal amb un dit causant una picor tremenda i un exèrcit de formigues ha de treballar per a retornar a la normalitat un servei com aquest...memòria, ens falta memòria quan anem a votar!!!!!

    ResponElimina
  3. Suposo que tot aquest enrenou, per no ficar " guerra personal", porta uns GASTOS.
    Qui els PAGARA?
    ELL de la seva butxaca?
    O tot el POBLE?

    ResponElimina
  4. No sé si la gent es consient del que està passant aquests dies al poble de Batea,jo voldría que la gent contés fins a 10 i pensés:

    - Si ha tingut la gosadía de fer tot aquest enrenou amb mentides i calumnies, acusant a una serie de gent que fa molts anys que treballa pel i per al poble, no em puc arribar a pensar o si, que haurà fet d'urant aquest + de 20 anys que porta al poder , inventant-se il.legalitats com la guardería, obres que no han estat del seu agrat les ha fulminat, tot el que fa ell es super legal i estaría tota la nit dient coses que fa ell son bones i les que no estan mal fetes o son il.legals.

    Crec molt sincerament que en tot el que ha passat aquests dies hi ha un avanç i un després, la gent que goberna aquest ajuntament esta cremat de poder i aquest afer s'els hi ha escapat de les seves propies mans, i penso que el rectificar es de savis cosa que ell no es i no ha estat mai a l'alçada.

    Per acabar voldría enviar un missatge a tota la gent de Batea i es que tot això no ens a de fer barallar o discutir, cadascú te les seves idees polítiques i els seus pensaments ideològics, però sobretot som persones que comvivim dins d'un mateix poble, i a pesar que hi ha gent encaparrida en voler desestavilitzar a famílies i gent del poble que hauríem d'estar del tot agraídes per la seva labor, crec que tenen el seu propi problema, i quan un servidor vegi a la cúpula de l'ajuntament treballar desinteresadament pel poble, i portar-se com deu mana llavors el poble de BATEA a lo millor ens tenen en mes bona consideració.

    BONA NIT.

    ResponElimina
  5. Ocàs d'una dictadura

    Ja són molts anys fent lo que vol i disposant del poble de Batea com si fos seu, impartint la seva llei, afavorint als seus i perjudicant als que li són contraris.

    Aquest últim acte no és una altra cosa que un deliri de dictador neofeixista al més pur estil d’Hugo Chaves. Aquest senyor podria considerar-se comunista, però les seves actuacions el defineixen cada cop més com un "líder" feixista. Això no és un insult, és una definició i, després de tot, la diferència no és molta.

    Algunes de les principals característiques d’aquest estil de govern són:

    • Identificació dels enemics com una causa unificada. El poble és conduit a un frenesí patriòtic sobre la necessitat d’eliminar un perill percebut com comú en forma d’enèmic, en aquest cas la Fundació . En altres moments de la història de Batea han sigut altres institucions com la Creu Roja.
    • Control dels mitjans de comunicació. Aprofitant la seva posició com alcalde ha concedit entrevistes a diversos mitjans de comunicació, difonent informació de dubtosa veracitat, com per exemple dir que la Fundació no disposava de llicència d’activitat.
    • Obsessió amb el crim i el càstig. Sota els règims feixistes se li donen poders quasi il•limitats a les forces repressives legals. Ell ho ha intentat enviant als Mossos d'Esquadra a tancar la Fundació sense tenir cap tipus d’ autorització.
    • Augment de l ‘amiguisme i de la corrupció. Els règims feixistes gairebé sempre governen amb grups d'amics i associats que es posicionen uns i altres en càrrecs governamentals, i fan servir el poder governamental i l’autoritat per protegir als seus amics de la responsabilitat de rendir comptes.
    • Eleccions fraudulentes. Es fa servir del control de les institucions /empreses del poble com una eina política per comprar vots, oferint feines a la gent del poble per exemple: el projecte de la biomassa, Hospital de dia, etc ...

    El Sr Alcalde aquesta vegada s’ha passat de frenada extralimitant-se en les seves funcions, anteposant els seus interessos als col•lectius, a més ho ha fet de una forma gratuïta i sense cap sentit, i això es una cosa que ha de pagar ell i no el poble.

    Si es produeix una sanció que sigui ell el màxim responsable i que pagui posant el seu càrrec a disposició del poble de Batea, posant fi d’aquesta manera a una dictadura que dura ja més de vint anys.

    ResponElimina
  6. Em sembla que hi ha clarament un abús de poder per part de l'Ajuntament.
    L'any passat els papers estaven en regla i aquest any no? si us plau!!! potser aleshores el que haurem de fer és denunciar a l'Ajuntament per no haver fet bé la feina anys enrera!!!

    ResponElimina

PREGUEM RESPECTE EN ELS COMENTARIS